Log In

Jouw persoon maakt de zorg KRACHTIGER

Werk jij voor mensen met dementie? Op deze website kun je je momenten van persoonlijke betrokkenheid bij je cliënt - KRACHTmomenten - delen met anderen. Leer van elkaar en inspireer de ander!

» Doe mee als Krachtdrager en meld je nu aan!

gina
0 reacties
0 like(s)  

Meegaan in het verhaal

Bij ons woont een bewoner die vaak even zijn dochter wil bellen. Aaangezien dit zo vaak gebeurde is nu afgesproken dit alleen te doen als dhr heel erg onrustig is. Vandaag zat dhr te kijken in zijn toch wel lege agenda, 2 x kwam zijn dochter deze week. Klopt dat wel vroeg hij mij. Ik wil mn dochter wel even bellen kan dat? Ik heb aangeboden zijn dochter even te bellen, en het na te vragen. Na 10 min vertelde ik dat ik zijn dochter had gebelt, en dat het klopte. Denkbeeldig had ik dus gebeld, op deze manier was dhr gerust gesteld, en de dochters heb ik niet hoeven bellen. Soms is een stukje bevestiging al genoeg om de onrust weg te nemen.

Plaats hier je reactie

Je moet inloggen om te reageren.

« Terug
« Home

 
aandachtbevestigenbewustComplimentcontactdansendesoriëntatiedierenEenvoudengelsgesprekglimlachHarthondhumorinleveninspirerenjezelfkennenloslatenluisterenmeedenkenmoeilijkmuziekontspanningonvoorwaardelijkopenheidpassiepersoonlijkpratenrustrustpunt zijn in de onrustsamenthuisvoelentiptrotsverbindingVertrouwenvroegervrolijk
 
Je moet zijn ingelogd als Krachtdrager om te kunnen 'Liken'.